светът на вратите

Входни врати за къщи

Входни врати за къщи
           
                  При избор на входна врата за къща имате възможност да заложите на семпла и стилна визия, с покрития, защитени от UV-лъчи, в комбинация със сигурна заключваща система и носеща метална част.
Можете да наблегнете на по-богата и разчупена визия в общ унисон с архитектурата на къщата. Тогава се използват елементи от масив и / или фрезовани части по вратата. Или да предпочетете остъклена една или повече части от входното пространство.                  Предлагаме специална серия ВХОДНИ ВРАТИ ЗА КЪЩИ, която е с облицовки с термоизолирани панели, в съчетание с цвета на дограмата, която сте избрали, 100 % UV-защита на външната повърхност и с изключително добра топлоизолация.
Сигурността на вратата се запазва в блиндирания клас, като разполагаме с цветове златен дъб, махагон, светъл орех, опушен дъб и тъмен орех.                                                              Вие получавате:
                                                           - реално защитена врата
                                                           - на практика липса на нужда от поддръжка
                                                           - естетична визия
                                                           - перфектна топлоизолация
                                                           - напълно съчетаване с интериора на дома ви

                                       Ние ще Ви помогнем да направите правилния за Вас избор.

        Входна врата, изпълнена с термоустойчиво платно цвят махагон. Предвидено е ниво на замазката и настилката още при замерването на входната врата. Декоративните первази от двете страни ще бъдат монтирани след полагане на външната изолация с мазилката и мазилката от вътрешната страна.
входни блиндирани врати в село Априлци на двете фасади на двуфамилна къща
отвън декоративните платна са изпълнени с водоустойчив МДФ и естествен фурнир с UV - защита
байц златен дъб

същото като визия изпълнение може да се постигне и с термоизолираните панели, като предимството им е реалната липса на поддръжка с течение на времето и абсолютното съчетание на цветове на фасадата на дограмата и входната врата
на трите снимки долу:
входна врата на къща в центъра на гр. София
първата снимка е на старата врата от 1938 година; на втората снимка е новата врата с изглед отвън; третата снимка е на вратата от вътрешната страна. Порталът е с две отваряеми крила с дебелина 80 мм, изолация от каменна вата, тристранна брава CISA, резе от вътрешната страна, вграден праг в конструкцията на касата, 2 уплътнителя - на крилото и касата. През пролетта на 2012 година ще бъде поставена изолация отвън на къщата, кото сме предвидили още при вземането на размерите и изработката на входната врата
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.